Catalog online 

Catalog sau brosura online

Catalog online catalog produse

          Un catalog online este o revista virtuala care se rasfoieste direct pe site. Este foarte util pentru a trimite oferta de produse sau servicii clientilor si colaboratorilor pentru ca este gazduit online. In loc sa atasati la email fisiere PDF de fiecare data, trimiteti doar link-ul catalogului si clientul rasfoieste elegant catalogul de produse.

          Alte avantaje:
          Pe langa faptul ca revista este indexabila pe google si alte motoare de cautare, in continutul ei pot rula fisiere video sau flash, audio sau alte inserturi de poze, texte si butoane sau link-uri cu trimitere la pagina dv.

          Catalogul poate avea cuprins cu clik pe fiecare categorie de produse, cautare dupa cuvinte sau fraze din tot continutul. Functiile de marire si micsorare sunt deasemenea utile pentru diferite tipuri de monitoare sau pentru a observa anumite detalii. Versiunea pentru mobil inclusa face mai facila deschiderea catalogului online de pe terminalele mobile.

          Propagarea catalogului este mult mai facila acum prin functiile de distribuire in retelele de socializare iar traficul poate fi monitorizat pe fiecare catalog.

          Timpul pe site petrecut de vizitator este mult mai mare dacat pe o pagina obisnuita sau o galerie foto. Acest element este foarte apreciat de google.

          Aplicabilitate:
          Acest tip de prezentare online se preteaza pentru cataloage de produse (haine, alimente, electrocasnice, ...), servicii (hoteliere, nunti, restaurante, ...) si pentru publicatii online (ziare, reviste, brosuri, ...).

          Gazduirea catalogului se poate face direct pe serverul unde aveti deja site-ul gazduit iar in cazul in care nu aveti gazduire, putem sa il gazduim noi.

Cateva exemple realizate: